Nyheter

Ett år går fort och vi lägger nu ännu ett golfår bakom oss. Ett år som har varit nästan normalt med tanke på pandemin som plågade oss under 2021 och delvis även detta år.

Vi genomförde våra SEO tävlingar, även om vi hoppade alla två dagars pga pandemin, och till slut blev det 16 stycken arrangemang.

Mästerskapstävlingen genomfördes på Knistad GK 27-28 augusti. Flerfaldig mästare blev Toivo Vahul som tog hem vandringspriset i både brutto- och netto klassen.

Inför nästa år så har vi bokat Omberg GK den 26-27 augusti för att genomföra vår mästerskapstävling. Boka gärna in den i din kalender redan nu.

Mer info kommer i vårens utskick i mars med spelprogram och annan bra information.

Vi i styrelsen tackar alla för ert engagemang och trevliga stunder på och utanför golfbanan och önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Mats, Rein, Irma och Peter

 

Vill du sätta dig in i hur ditt hcp-resultat beräknas, gå då till Resultat, under Resultat finns en flik som heter Regler, där finns info om hur beräkningen går till.

För att skriva inlägg på hemsidan, gå till Hem med markören, då får du upp Kontakta EGR. Sen väljer du kategori tex Tävlingar eller Föreningen och skriver ditt inlägg. Efter godkännande kommer den att dyka upp i Kontakta EGR under respektive kategori. Du måste ange namn och e-post, men e-post kommer inte att synas i inlägget.

Om ni inte orkar med regelboken, kolla de viktigaste ändringarna, se Resultat/Regler/Nyhetssammanfattning.

Gå till Eesti golfi Liit:s hemsida

EGR:s hantering av EU:s förordning för hantering av personuppgifter

Kolla greenfeeavgifterna i Estland

Här är länken till Facebook-sidan